Storitve
Aktivnosti
Ceniki storitev
Sprejem v dom
Kontakt
Galerija
Razpisi/objave
Napovednik
Mediji o nas
Facebook
Prostovoljstvo
Aktualni jedilnik
  ::  Galerija
  ::  Prostovoljstvo
Potreba po sproščenem druženju, pogovoru, pozornosti in bližini sočloveka ne izgine s starostjo, marveč se le še okrepi. Čustva ne poznajo bolezni in ne staranja,  človek kot najvišje razvito in socialno bitje potrebuje sočloveka. 
V Domu starejših Gornja Radgona smo veseli, da lahko stanovalcem, nudimo kakovostno preživljanje prostega časa tudi s pomočjo prostovoljcev. S svojo prisotnostjo v Dom vnesejo novo energijo in na plemenit način pripomorejo k boljšemu počutju stanovalcev, ob tem pa sami pridobivajo nove, dragocene izkušnje.

Delo prostovoljcev poteka pri nas v Domu v smislu druženja in sicer individualno ali v skupini preko pogovora, sprehodov v okolici Doma ali v mesto, spremljanja k zdravniku ali v trgovino, prebiranja knjig, igranja družabnih iger, petja, druženja ob igranju na instrument, vodenja skupin za samopomoč in podobnih aktivnosti, ki popestrijo dan našim stanovalcem.  ::  AKTUALNO
Prireditev ob dnevu državnosti
Ob prihajajočem dnevu državnosti vas vabimo na kulturno prireditev, ki bo v petek 22.6.2018 ob 10.00 uri v avli doma. Nastopil bo Mešani pevski zbor društva invalidov Lenart. Otvorili bomo tudi razstavo likovnih del likovne sekcije Društva upokojencev Gornja Radgona.
FACEBOOK
Spremljajte nas na Facebook strani Doma starejših občanov Gornja Radgona d.o.o.