Storitve
Aktivnosti
Ceniki storitev
Sprejem v dom
Kontakt
Galerija
Razpisi/objave
Aktualno
Napovednik
Mediji o nas
Facebook
Prostovoljstvo
Aktualni jedilnik
  ::  Galerija
  ::  Prostovoljstvo
Potreba po sproščenem druženju, pogovoru, pozornosti in bližini sočloveka ne izgine s starostjo, marveč se le še okrepi. Čustva ne poznajo bolezni in ne staranja,  človek kot najvišje razvito in socialno bitje potrebuje sočloveka. 
V Domu starejših Gornja Radgona smo veseli, da lahko stanovalcem, nudimo kakovostno preživljanje prostega časa tudi s pomočjo prostovoljcev. S svojo prisotnostjo v Dom vnesejo novo energijo in na plemenit način pripomorejo k boljšemu počutju stanovalcev, ob tem pa sami pridobivajo nove, dragocene izkušnje.

Delo prostovoljcev poteka pri nas v Domu v smislu druženja in sicer individualno ali v skupini preko pogovora, sprehodov v okolici Doma ali v mesto, spremljanja k zdravniku ali v trgovino, prebiranja knjig, igranja družabnih iger, petja, druženja ob igranju na instrument, vodenja skupin za samopomoč in podobnih aktivnosti, ki popestrijo dan našim stanovalcem.  ::  AKTUALNO
Potopisno predavanje "VENEZUELA"
Potopisno predavanje » VENEZUELA « (Zlatko Šajhar) bo v petek, 20.10.2017 ob 10.00 uri v avli doma. VLJUDNO VABLJENI!
OKTOBERFEST
V sredo 18.10.2017, ob 13.00 vabimo stanovalce in zaposlene na praznik piva in prest Oktoberfest na dvorišču pri fontani. Vljudno vabljeni!
DAN ODPRTIH VRAT DOMA STAREJŠIH OBČANOV GORNJA RADGONA
Ob dnevu odprtih vrat vas vabimo na prireditev, ki bo v sredo, 11.10.2017 ob 10.00 uri v avli doma. Nastopili bodo otroci Vrtca Manka Golarja. Ob 13.00 uri bo na dvorišču kostanjev piknik za stanovalce.
MEDIJI O NAS
Dodali smo novo rubriko v kateri so zbrane objave iz medijev v katerik je omenjen naš Dom. Vabljeni k ogledu!
ALZHEIMER CAFFE
Vsak zadnji četrtek v mesecu (razen v primeru dela prostih dni), ob 14.00 uri, Vas vabimo v domsko kavarno na pogovor o demenci. Izmenjava izkušenj poteka v sproščenem vzdušju. Občasno se nam pridružijo tudi strokovnjaki s področja demence, ki odgovorijo na marsikatero vprašanje. Vljudno vabljeni!