Storitve
Aktivnosti
Ceniki storitev
Sprejem v dom
Kontakt
Galerija
Razpisi/objave
Napovednik
Mediji o nas
Facebook
Prostovoljstvo
Aktualni jedilnik
  ::  Galerija
  ::  Prostovoljstvo
Potreba po sproščenem druženju, pogovoru, pozornosti in bližini sočloveka ne izgine s starostjo, marveč se le še okrepi. Čustva ne poznajo bolezni in ne staranja,  človek kot najvišje razvito in socialno bitje potrebuje sočloveka. 
V Domu starejših Gornja Radgona smo veseli, da lahko stanovalcem, nudimo kakovostno preživljanje prostega časa tudi s pomočjo prostovoljcev. S svojo prisotnostjo v Dom vnesejo novo energijo in na plemenit način pripomorejo k boljšemu počutju stanovalcev, ob tem pa sami pridobivajo nove, dragocene izkušnje.

Delo prostovoljcev poteka pri nas v Domu v smislu druženja in sicer individualno ali v skupini preko pogovora, sprehodov v okolici Doma ali v mesto, spremljanja k zdravniku ali v trgovino, prebiranja knjig, igranja družabnih iger, petja, druženja ob igranju na instrument, vodenja skupin za samopomoč in podobnih aktivnosti, ki popestrijo dan našim stanovalcem.  ::  AKTUALNO
10. MEDGENERACIJSKI ŠPORTNO ZABAVNI MARATON
Vabimo vas na 10. MEDGENERACIJSKI ŠPORTNO ZABAVNI MARATON, ki bo potekal od 7.5.2018 do 11.5.2018 med 9.30 in 11.00 uro v Domu starejših občanov Gornja Radgona. Vljudno vabljeni!
KULTURNA PRIREDITEV
Ob bližajočem se DNEVU UPORA PROTI OKUPATORJU, vas vabimo na kulturno prireditev, ki bo 25.4.2018 ob 10.00 uri v avli doma. Nastopil bo Pevski zbor Društva upokojencev Cankova. Otvoritev razstave: Otvoritev razstave gobelinov ge. Rugole Marije Vljudno vabljeni!
EKO INICIATIVA
V letu 2017 smo postali član skupnosti EKO INICIATIVA (http://www.eko-iniciativa.si) v okviru katere težimo k čim bolj ekološki rabi virov.
ALZHEIMER CAFFE
Vsak zadnji ponedeljek v mesecu (razen v primeru dela prostih dni), ob 15.00 uri, Vas vabimo v domsko kavarno na pogovor o demenci. Izmenjava izkušenj poteka v sproščenem vzdušju. Občasno se nam pridružijo tudi strokovnjaki s področja demence, ki odgovorijo na marsikatero vprašanje. Vljudno vabljeni!
FACEBOOK
Spremljajte nas na Facebook strani Doma starejših občanov Gornja Radgona d.o.o.