Storitve
Aktivnosti
Ceniki storitev
Sprejem v dom
Kontakt
Galerija
Razpisi/objave
Napovednik
Mediji o nas
Facebook
Prostovoljstvo
Aktualni jedilnik
  ::  Galerija
  ::  Prostovoljstvo
Potreba po sproščenem druženju, pogovoru, pozornosti in bližini sočloveka ne izgine s starostjo, marveč se le še okrepi. Čustva ne poznajo bolezni in ne staranja,  človek kot najvišje razvito in socialno bitje potrebuje sočloveka. 
V Domu starejših Gornja Radgona smo veseli, da lahko stanovalcem, nudimo kakovostno preživljanje prostega časa tudi s pomočjo prostovoljcev. S svojo prisotnostjo v Dom vnesejo novo energijo in na plemenit način pripomorejo k boljšemu počutju stanovalcev, ob tem pa sami pridobivajo nove, dragocene izkušnje.

Delo prostovoljcev poteka pri nas v Domu v smislu druženja in sicer individualno ali v skupini preko pogovora, sprehodov v okolici Doma ali v mesto, spremljanja k zdravniku ali v trgovino, prebiranja knjig, igranja družabnih iger, petja, druženja ob igranju na instrument, vodenja skupin za samopomoč in podobnih aktivnosti, ki popestrijo dan našim stanovalcem.  ::  AKTUALNO
ZABAVA OB ZAKLJUČKU LETA ZA STANOVALCE IN SVOJCE
Vabimo vas na SVEČANO VEČERJO in ZABAVO ob spremljavi žive glasbe,ki bo v četrtek, 8.12.2017 s pričetkom ob 18.00 uri. VLJUDNO VABLJENI!
MIKLAVŽEV KONCERT
Vabimo vas na MIKLAVŽEV KONCERT v Dom starejših občanov Gornja Radgona v petek, 8.decembera 2017 ob 16.30 uri VLJUDNO VABLJENI !
EKO INICIATIVA
V letu 2017 smo postali član skupnosti EKO INICIATIVA (http://www.eko-iniciativa.si) v okviru katere težimo k čim bolj ekološki rabi virov.
VESELI DECEMBER
MEDIJI O NAS
Dodali smo novo rubriko v kateri so zbrane objave iz medijev v katerik je omenjen naš Dom. Vabljeni k ogledu!